Enface Sandra Koghee Enface Cosmetics Sandra Koghee

 Oud Gastel - Oudenbosch tel. 0165 - 322077

 

 

 

 

 

Elektrisch ontharen

De behandeling:
De huid wordt gereinigd. Met een flinterdunne naald glijd ik langs de haar naar de haarwortel en geef daar een beetje stroom zodat de haarwortel dood gaat. In mijn andere hand heb ik de millimeterpincet waarmee ik dan de haar vast pak en naar buiten laat glijden. Zo ga ik haar voor haar behandelen.

Overbeharing (Hirsutisme) is een veel voorkomend verschijnsel wat gelukkig goed te behandelen is.

Overbeharing kan op verschillende plaatsen van het lichaam voorkomen bijvoorbeeld in het gezicht, op de armen, benen, rug, rond de tepels op de borsten, onderbuik en de bikinilijn.

De oorzaken van overbeharing kunnen o.a. zijn: erfelijke bepaling, storingen in het hormonale systeem, zwangerschap, overgang, gebruik van medicijnen, bepaalde ziektebeelden en ook onbekend.

Ik ben een gespecialiseerde, bij de ANBOS aangesloten, schoonheidsspecialist en kan overtollige haargroei verwijderen. Elektrisch ontharen kan op meerdere methoden. Ik werk nu al meer dan 20 jaar met de Blendmethode, daar die het meest comfortabel én zeer effectief is. Er zijn meerdere behandelingen nodig om de overbeharing te verhelpen.

Veel zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten van de behandelingen, afhankelijk van de polisvoorwaarden van uw verzekering. Dit dient u zelf te controleren of het in uw pakket zit.

Coaguleren couperose, steelwratjes en andere oneffenheden. Met hetzelfde Blend apparaat kan ik wratten en adertjes laten verdwijnen.

Vraag gerust naar de mogelijk heden.

Copyright© 1990-2020 Enface

 

Wie ben ik
Gezichtsbehandelingen
Acne en litteken
Elektrisch ontharen
Overige Behandelingen
Producten
Prijslijst
Contact
Naar begin (Home)

 

 

 

 

 

 

 

ANBOS Kernlid

Pinnen mag.