Enface Sandra Koghee Enface Cosmetics Sandra Koghee

 Oud Gastel - Oudenbosch tel. 0165 - 322077

 

 

 

 

 

Overige behandelingen
 
Aromatherapie massage
 

Een aromatherapeutische massage is een zachte en vriendelijke massage om te ondergaan. Geschikt voor pure ontspanning tot algehele verbetering van de gezondheid en een specifieke klachtenbehandeling in het bijzonder. Bij de massage wordt een massage-olie samengesteld, speciaal naar uw wensen en wat u op dat moment nodig heeft. Dit kan ik, doordat ik 200 etherische oliën heb, ieder met zijn eigen lichamelijke en psychische werking en ze zijn onderling ook nog samen te mengen. Etherische oliën worden direct goed in de huid opgenomen en komen zo in de onderliggende weefsels en bloedsomloop waar ze
bijvoorbeeld de spieren stimuleren te ontzuren bij spierpijn. Ook komt er bij de aromatherapie massage de vluchtige etherische olie vrij die wordt ingeademd. De inademing zorgt ook dat de olie via de longen in de bloedsomloop terecht komen, waar zij hun werk doen. Psychisch doen ze hun werking via het reukorgaan zoals een aangenaam geluksgevoel bij het herkennen van een heerlijk parfum of water in de mond bij lekker eten.
 

Tijdens een aromatherapie massage zal u door middel van kleur, geur en gevoel worden meegevoerd naar een diepe ontspanning en welbehagen. Dit is de beste start voor een korte vakantie en u wordt het snelst uit het jachtige leven teruggevoerd naar echte diepe en innerlijke ontspanning.
 

Zorgverzekeraars vergoeden soms gedeeltelijk of geheel de kosten van de behandelingen, afhankelijk van de polisvoorwaarden van uw verzekeringpakket.

 

Shiatsu massage

OOSTERSE MASSAGE VOLGENS DE SHIATSU METHODE

Shiatsu is een acupressuur massage voor goede gezondheid en een therapie die een positief gevoel bevordert, vermoeidheid verlicht door druk toe te passen op specifieke punten van het lichaam. Daarnaast geeft Shiatsu de warmte van een zorgzame aanraking. Shiatsu is een Japanse massagemethode gebaseerd op de traditionele Chinese geneeskunde.

Shiatsu, wat letterlijk ´vingerdruk´ betekent, wordt in Nederland vaak drukpuntmassage of acupressuur massage genoemd. Acupressuur massage gebeurt met de vingers.

Shiatsu stimuleert onze gezondheid en gemoedstoestand.

 

Wimpers vervenWimpers verfen of permanenten

Uw wimpers mooi maken en extra lang geeft prachtige uitstraling van uw ogen.

Je kunt je wimpers laten verven wanneer je bijvoorbeeld:

  • lichte wimperhaartjes hebt.
  • één of meerdere wimperhaartjes hebt zonder pigment (witte wimperhaartjes).
  • op vakantie gaat en ook na een duik in het zwembad mascara op wilt hebben.
  • het lastig vindt om je mascara aan te brengen.
  • allergisch bent voor mascara of make-up.

 

Wimpers permanenten

Iedereen kan nu genieten van grote ogen met een open blik door prachtig gekrulde wimpers. De 16 minuten wimperpermanent behandeling geeft een 6 tot 8 weken perfecte krul. Dag en nacht, zwemmen, sauna, sporten, wakker worden met: de perfect gekrulde wimpers. Makkelijk en samen met wimpers verven altijd de ideale perfecte wimpers.

Stralende ogen...een dagelijks zichtbare effect!
 

Harsen

Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams- en/of gezichtsharen door middel van een hars.
Een haar wordt met hars helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat de haar weer is aangegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering.
Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien, maar dit aangroeien gebeurt altijd wel met een zachte (haar)punt zodat je - in tegenstelling tot scheren - na harsen nooit harde stoppels zult hebben.
 

Mesotherapie - Fractional needle behandeling

Speciaal voor: Huidverslapping, Rimpels, Littekens, Striae en Cellulitis.
Mesotherapie bestaat uit het inbrengen van speciale stoffen door middel van heel veel oppervlakkige prikjes in de huid. De mesotherapie versnelt, stimuleert en verbetert de natuurlijke stofwisselingsprocessen in de huid, waardoor de oorzaak van de verouderingsverschijnselen wordt aangepakt. De kleine prikkeltjes stimuleren uw eigen aanmaak van collageen en elastine. Collageen en elastine zijn in uw huid verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit. Lijntjes en rimpels ontstaan door een tekort aan elastine en collageen. De Mesotherapie met Fractional Needle zorgt voor een verhoogde productie van deze stoffen en daarom ziet u al na 1 week dat de lijntjes en rimpels vervagen. Zo wordt bijvoorbeeld ook het samenklonteren van collageen ongedaan gemaakt. Hierdoor worden de onderste huidlagen weer egaal en krijgen ze nieuwe veerkracht en elasticiteit. De huid wordt soepel, stevig en veerkrachtig jong. Mesotherapie is dus ook een perfect preventief middel in de strijd tegen huidveroudering.

Copyright© 1990-2020 Enface

 

Wie ben ik
Gezichtsbehandelingen
Acne en litteken
Elektrisch ontharen
Overige Behandelingen
Producten
Prijslijst
Contact
Naar begin (Home)

 

 

 

 

 

 

 

ANBOS Kernlid

Pinnen mag.